به دنبال آموزش طراحی سایت تبریز هستید؟همراه ما باشید. یک سایت در واقع زبانی گویا برای معرفی خدمت، کالا و برند در بستر اینترنت است. روشهای بسیاری برای طراحی سایت وجود دارد. طراحی سایت به صورت داینامیک و استاتیک امکان پذیر است. در روش استاتیک مدیر سایت نمیتواند تغییراتی در سایت ایجاد کند و انجام این کار نیاز به آگاهی بر دانش برنامه نویسی دارد.
برای سایتهایی با محتوای ثابت روش مناسبی است. در روش داینامیک مدیر سایت بدون نیاز به دانش فنی میتواند در سایت خود به سادگی تغییرات دلخواه را ایجاد کند. برای انتخاب زبان برنامهنویسی در طراحی سایت محبوبیت آن زبان از اهمت ویژهبرخوردار است.
زیرا هرچه یک زبان در میان برنامه نویسان محبوبیت بیشتری داشته باشد، مخاطبان آن افزایش پیدا می کند و جامعه گستردهتری را شامل میشود. بازار کار بهتر خواهد بود و منابع در دسترس افزایش پیدا میکند. در این مقاله به چگونگی آموزشگاه طراحی سایت در تبریز و اینکه چه زبان برنامه نویسی میتواند برای شما سودمند باشد خواهیم پرداخت.
آموزش طراحی سایت تبریز با زبان برنامه نویسی تحت وب PHP
خب اگر بخواهیم برای آموزش طراحی سایت تبریز به سراغ یک زبان برنامه نویسی خوب برویم به سراغ پی اچ پی میرویم. زبان برنامه نویسی سمت سرور PHP یکی از کارآمدترین زبانهای طراحی وب سایت است.
کلمه PHP مخفف Hypertext Preprocessor است. این زبان در سال 1995 توسط رزموس لردورف برنامه نویسی شده است. امروزه درصد بسیار بالایی از وب سایتها با استفاده از این زبان راهاندازی میشوند. دلیل وجود این محبوبیت وجود منابع رایگان و متن باز بودن این زبان است.
در واقع وقتی صحبت از متن باز بودن یک زبان میشود یعنی اینکه این زبان رایگان است. افراد بسیاری در دنیا در حال توسعه و ارتقا این زبان هستند. کاربران میتوانند با دسترسی به کدهای این زبان و ایجاد تغییرات اندک این کدها را برای کار خود شخصی سازی کنند.
یادگیری زبان PHP در آموزش طراحی سایت در تبریز
در ابتدا یک سوال پیش میآید ، آیا یادگیری زبان PHP مشکل است؟در دید اول شاید یادگیری زبان PHP مشکل به نظر بیاید. در واقع یادگیری زبان PHP بسیار آسان است. حتی افرادی که تجربه چندانی در ضمینه برنامهنوسی ندارند میتوانند به راحتی این زبان را فرا گیرند.
در محیط سیستم عاملهای ویندوز و لینوکس قابلیت سرویسدهی با کیفیت بالا را دارد. از بانک اطلاعاتی قدرتمند Mysql استفاده میکند. البته این زبان از دیتابیسهای دیگری همچون PostgreSQL ،SQLite ،MongoDB ،Oracle و… پشتیبانی میکند.
سیستمهای مدیریت محتوا وردپرس، جوملا، دروپال برپایه PHP نوشته شدهاند. یادگیری PHP کمک بسیار زیادی در جهت استفاده از سیستم های مدیریت محتوا و توسعه این نرمافزارها میکند.
به طور قطع یادگیری هر یک از زبانهای طراحی سایت سمت سرور پیش نیازهایی دارد. آشنایی با طراحی سایت سمت کاربر از پیش نیازهای یادگیری زبان PHP به حساب میآید.
به طورمختصر یادگیری زبان PHP این مزایا را دربر دارد:
- رایگان و در دستر بودن آن.
- طراحی با PHP این امکان را فراهم می کند تاانواع فریم ورکهای قدرتمند را برای طراحی انتخاب کرد.
امکان دسترسی به منابع متعد زیاد است. - با زبان html به آسانی تلفیق میشود و این توانایی را به شما خواهد داد که کدهای PHP را در کدهای HTML ادغام کنید.
- امکان سازگاری با بسیاری از سرورها را دارد.
- از طیف گسترده دیتابیسها پشتیبانی میکند.
- از مزایای دیگر طراحی وبسایت با PHP پشتیبانی بسیار کامل و همگانی شدن آن است .
- پویا و محیط انعطافپذیر
وب سایتهای معروفی که از زبان برنامه نویسی PHP استفاده کردهاند:
- گوگل
- فیسبوک
- یاهو
- ویکی پیدیا
- وردپرس