لوگو کافاز

آموزش ICDL

فهرست مطالب

آموزش ICDL

امروزه زندگی و کار بشر با دنیای الکترونیک عجین شده است . در نتیجه این امر توجه عموم به سمت فراگیری دانش کامپیوتری افزایش پیدا کرده. برای نخستین بار در سالهای اخر دهه 1990 میلادی بنیاد ECDL در کشور فنلاند جهت ارتقاء سطح دانش کامپیوتری در میان مردم استاندارهایی را تنظیم نمود. سپس ECDL در سراسر اروپا شناخته شد و حتی در سطح بین المللی نیز با استقبال فراوانی روبرو و با نام ICDL (International Computer Driving License ) شناخته شد. تا کنون سازمان ICDL  گامی بلند جهت آشناسازی مردم با دنیای الکترونیک در سراسر جهان برداشته است.

گواهینامه ICDL یکی از مدارک جهانی است که نمایانگر آن است که دارنده گواهینامه توانایی استفاده از کامپیوتر را دارد.

لازمه استخدام در اکثر ادارات و شرکت ها داشتن مهارت هفتگانه ICDL است در واقع شرط اساسی ورود به  که همین امر خود در بهبود کارایی سازمان ها تاثیر بسزایی دارد در صورتی که کارکنان یک سازمان مهارت استفاده از کامپیوتر را داشته باشند روند کار سازمان تسریع پیدا می کند. مهارتهای هفتگانه ICDL در امور شخصی و هم شغلی بسیار کارآمد می باشد و علاوه بر آن فراگیری این مهارتها بسیار ساده است.

ICDL
ICDL

7مهارت ICDL شامل موارد زیر است :

  1. مبانی کامپیوتر

توضیحاتی درباره تاریخچه پیدایش و روند تکامل رایانه ها . آشنایی با مفاهیم پایه ای نرم افزار و همچنین سخت افزار کامپیوتر که متشکل از ورودی ها و خروجی و سایر قطعات داخلی است .

  1. آشنایی با سیستم عامل یا در اصطلاع عموم ویندوز

سیستم عامل استارت آشنایی با نرم افزار است که خود سیستم عامل یک نرم افزار محسوب می شود. این مهارت شامل طریقه کار با سیستم، تنظیمات دسکتاپ ، کار با نرم افزارها و مدیریت فایل و پوشه است .

  1. آشنایی با واژه پرداز (Microsoft Word)

نرم افزار ورد یکی از متداولترین و پرطرفدارترین نرم افزارهای واژه پرداز است جهت تایپ و ویرایش و قالب بندی متون استفاده می شود. پس از فراگیری این مهارت می تواند انواع مستندات و پایان نامه ها را آماده کرد.

  1. آشنایی با صفحه گسترده (Microsoft Excel)

نرم افزاری که میتوان داده ها را سازماندهی کرد. دارای امکاناتی فوق العاده جهت کاربردهای مالی و محاسباتی است. با استفاده از این نرم افزار به سهولت میتوان اطلاعات آماری را وارد کرد.اکسل امکان رسم انواع نمودارها را نیز فراهم کرده است.

  1. آشنایی با ارائه مطالب (Microsoft PowerPoint)

جهت ارائه مطالب در سمینارها و سخنرانی ها به صورت چندرسانه ای در قالب اسلایدهای متنی، صوتی، تصویری و حتی انیمیشن که از محبوبیت بالایی برخوردار است.

  1. آشنایی با پایگاه داده (Microsoft Access)

یک سیستم مدیریت و ذخیره و بازیابی داده ها است که عموما در ادارات با حجم گسترده اطلاعات استفاده میشود. این نرم افزار شرکت افیس قابلیت ایجاد انواع بانک های اطلاعاتی را دارد.

  1. آشنایی با مفاهیم اطلاعات و ارتباطات

شامل مطالبی  در مورد نحوه استفاده از موتورهای جستجو در بستر اینترنت، استفاده از صفحات وب همچنین کار با پست الکترونیک و تبادل اطلاعات و مباحث امنیتی در فضای مجازی است.

در صورت گذراندن مهارتهای هفتگانه شما نحوه استفاده از رایانه را به صورت کاربردی فراگرفته و یکی از شروط اصلی استخدام را دارا می باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook