لوگو کافاز

مشکل هنگ کردن تلفن همراه و راه حل

فهرست مطالب

بیاموزید که چرا گوشی هوشمند شما هنگ می کند و چگونه از هنگ شدن گوشی جلوگیری کنید.

هنگ کردن تلفن همراه و کند کردن آن یک مشکل رایج است. معمولاً با گوشی های ارزان قیمت اتفاق می افتد.

مشکل هنگ کردن تلفن همراه و راه حل

تلفن‌های هوشمند توانایی انجام کارهای زیادی را دارند که ما از آن‌ها برای بیشتر کارهای روزانه‌مان استفاده می‌کنیم، اما درست مانند انسان‌ها، محدودیت‌هایی برای کارهایی که می‌توانیم قبل از خرابی انجام دهیم وجود دارد. هنگامی که یک تلفن قطع می شود، این گوشی است که به احتمال زیاد از حد مجاز استفاده شده است. رم دستگاه شما، فضای ذخیره سازی و نحوه استفاده شما از آن، همگی بر پردازش روان کارها تأثیر می گذارند.

مشکل هنگ کردن گوشی که به آن انجماد تلفن یا خرابی تلفن نیز گفته می‌شود، یکی از مشکلات رایج در میان گوشی‌های هوشمند است. معلق ماندن گوشی می تواند به دلایل مختلفی از نرم افزار گرفته تا ایرادات سخت افزاری ایجاد شود. در این پست، «چرا تلفن شما همچنان خاموش است» و راه‌حل‌هایی که می‌توانید برای رفع آن اعمال کنید، بحث خواهیم کرد.

دلایل هنگ کردن تلفن همراه

مشکل هنگ کردن تلفن همراه و راه حل

  1. مقدار RAM کم

شما یک گوشی هوشمند با رم پایین دارید و می‌خواهید گوشی شما کار یک تلفن با رم بالا را انجام دهد، سپس به حالت Hang می‌رود. به عنوان مثال شما یک گوشی با 1 گیگابایت رم دارید و از بازی یا نرم افزاری استفاده می کنید که 3 می خواهد، پس مطمئناً هنگ می کند.

این مشکل زمانی  اتفاق می افتد که شما سعی می کنید چندوظیفه ای را با یک تلفن با RAM کم انجام دهید.

راه حل: از گوشی خود با رم کم برای برنامه های سنگین، بازی ها و غیره استفاده نکنید.

  1. ذخیره سازی کم

اگر تعداد زیادی ویدیو، عکس، اسناد و سایر داده‌ها را ذخیره کرده باشید و از بیش از ۸۰ درصد ظرفیت ذخیره‌سازی تلفن استفاده کرده‌اید، شروع به آویزان شدن و کند شدن گوشی می‌کند.

اکنون توصیه می شود از بیش از 75 درصد از کل ظرفیت ذخیره سازی گوشی خود استفاده کنید.

راه حل: به طور منظم کش مرورگر را پاک کنید. برنامه ها و بازی های بی فایده را حذف کنید، عکس ها، فیلم ها و سایر داده های غیر ضروری را حذف کنید. برای ذخیره داده های اضافی خود از دستگاه های ذخیره سازی خارجی مانند کارت SD یا Pen Drive استفاده کنید.

  1. بدافزار

بسیاری از اوقات ما چندین سایت را مرور می کنیم و به طور تصادفی یا اشتباه روی برخی از تبلیغات کلیک می کنیم که بدافزار را بدون اطلاع ما در تلفن ما نصب می کنند. این اتفاق برای چندین برنامه نیز رخ می دهد.

این بدافزارها بدون اطلاع ما، در پس‌زمینه انواع بدافزارها را انجام می‌دهند. این باعث می‌شود تلفن هنگ شود و همچنین آن را کند می‌کند.

راه حل: به طور مرتب تلفن خود را بررسی کنید و هر گونه برنامه مشکوک را حذف نصب کنید.

  1. گرم شدن بیش از حد

اگر چندین ساعت به طور مداوم از تلفن خود استفاده کنید و تلفن شما شروع به گرم شدن کند، در نهایت منجر به هنگ شدن آن می شود.

راه حل: آیا چندین ساعت از تلفن خود استفاده می کنید؟ اجازه دهید کمی استراحت کند.

  1. سیستم عامل/نرم افزار قدیمی

اگر از سیستم عامل/نرم افزار قدیمی استفاده می کنید، ممکن است تلفن شما به درستی کار نکند و باعث هنگ و کند شدن آن شود. شرکت های تولید کننده تلفن همراه به روز رسانی منظم تلفن را ارائه می دهند. نرم افزار تلفن را به روز نگه دارید تا بهترین استفاده را از گوشی هوشمند خود ببرید.

اگر سازنده تلفن شما به‌روزرسانی نرم‌افزار معمولی را ارائه نمی‌کند، می‌توانید آخرین سیستم‌عامل را خودتان با استفاده از ابزارهای نرم‌افزار برای تعمیر تلفن همراه فلش کنید.

  1. داده های اخیر را پاک کنید

چندین برنامه در تلفن شما در حین استفاده از آنها، داده‌هایی را ذخیره می‌کنند و به مرور زمان رم گوشی شما را مسدود می‌کند که باعث می‌شود گوشی شما هنگ کند. برای پاک کردن این داده های اخیر؛ به تنظیمات >>> برنامه ها >>> یک برنامه پر استفاده (مثلاً مرورگر) را انتخاب کنید >>> ذخیره سازی >>> داده ها را پاک کنید. این فرآیند را روی سایر برنامه‌هایی که مرتباً استفاده می‌کنید برای آزاد کردن حافظه تلفن و کاهش هنگ کردن آن اعمال کنید

  1. از آنتی ویروس استفاده کنید

ویروس ها می توانند بسیار پایدار باشند و گاهی اوقات برای از بین بردن آنها به نرم افزار آنتی ویروس نیاز دارند. به فروشگاه App گوشی خود بروید، «آنتی ویروس» را در نوار جستجو تایپ کنید و برنامه آنتی ویروس دلخواه خود را دانلود کنید. برنامه را اجرا کنید و فایل های خود را اسکن کنید تا از شر هر ویروسی که ممکن است باعث قطع شدن گوشی شما شود خلاص شوید.

  1. از بازی ها/فیلم های سنگین و استفاده طولانی مدت خودداری کنید

  انجام بازی‌هایی با اندازه‌های بزرگ، فضای زیادی را در رم گوشی شما در حین کار اشغال می‌کند و انجام این کار برای مدت طولانی، قابلیت‌های گوشی شما را افزایش می‌دهد که منجر به هنگ شدن آن می‌شود. از این بازی ها در گوشی های دارای رم کوچک خودداری کنید و اگر مجبور هستید برای مدت طولانی بازی نکنید.

  1. آخرین نرم افزار را دانلود و نصب کنید

  نرم‌افزار و سایر برنامه‌های گوشی شما نسخه‌های به‌روزرسانی‌شده را به‌طور منظم منتشر می‌کنند و این به‌روزرسانی‌ها معمولاً حاوی رفع اشکال هستند که ممکن است هر گونه ناهنجاری را که در تلفن یا برنامه‌های خاص خود تجربه می‌کنید برطرف کند. توصیه می‌شود به‌روزرسانی‌های سیستم را برای گوشی خود دانلود و نصب کنید تا مشکلات قطع یا انجماد تلفن مرتبط با نسخه قبلی نرم‌افزار برطرف شود.

  1. حذف فایل های نامربوط

  نگهداری فایل‌ها و برنامه‌های نامربوط فضای ذخیره‌سازی گوشی شما را اشغال می‌کند و گوشی شما برای اجرای روان به فضای ذخیره‌سازی کافی نیاز دارد. ویدیوها یا بازی های سنگین را در تلفن خود حذف کنید تا فضا آزاد شود و تلفن شما بدون مشکل کار کند.

  1. حافظه خارجی دریافت کنید

اگر فضای ذخیره سازی گوشی شما به اندازه کافی بزرگ نیست که حاوی فایل های مورد نیاز شما باشد، به احتمال زیاد مجبور خواهید بود به طور مرتب فایل ها را حذف کنید تا گوشی خود را معلق نگذارید. برای اینکه همه فایل‌های مهم خود را حفظ کنید و همچنان دستگاهتان به خوبی کار کند، یک کارت SD بگیرید که می‌تواند حاوی تمام فایل‌های مورد نیاز شما باشد.

  1. تنظیمات کارخانه را بازنشانی کنید

اگر تمام نکات بالا جواب نداد، توصیه می شود نرم افزار گوشی خود را ریست کنید. این اصلاح که به عنوان بازنشانی کارخانه نیز شناخته می‌شود، به نرم‌افزار تلفن شما یک شروع تازه می‌دهد، اما اطمینان حاصل می‌کند که از اطلاعات خود نسخه پشتیبان تهیه کرده‌اید تا هیچ اطلاعات مهمی را از دست ندهید.

گوشی‌های هوشمند با مشخصات چشمگیرتر در مقایسه با دستگاه‌های مقرون به صرفه‌تر با مشخصات کمتر، احتمال خرابی کمتری دارند. از هر تلفنی که استفاده می کنید، نکات بالا باید مشکل هنگ کردن گوشی شما را برطرف کند.

توجه: لطفاً توجه داشته باشید که تنظیم مجدد کارخانه تمام فایل‌های موجود روی گوشی شما را حذف می‌کند، بنابراین قبل از انجام این کار باید ابتدا از فایل‌ها یک نسخه پشتیبان تهیه کنید.

چنانچه با انجام هر یک از راهنکارهای فوق موفق به حل مشکل هنگ کردن گوشی همراه نشدید به مراکز تعمیرات گوشی همراه مراجعه کنید و اگر علاقه مند به یادگیری این مباحث هستید در دوره آموزش تعمیرات موبایل در تبریز شرکت کنید و با اخذ گواهینامه فنی و حرفه ای پس از دوره کسب و کار خود در این شغل را راه اندازی نمایید.

منبع :mobilecellphonerepairing

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook