در حالی که اندروید یک سیستم عامل عالی است، اما بی عیب و نقص نیست. مانند هر دستگاه دیگری، طبیعی است که در اینجا و آنجا با مشکل مواجه شوید. خوشبختانه، همه مشکلات آنقدر که به نظر می رسد مهم نیستند و بسیاری از آنها را می توان با چند مرحله آسان برطرف کرد. در زیر به برخی از رایجترین مشکلات گوشی اندروید و راهحلهایی که کاربران میتوانند امتحان کنند، خواهیم پرداخت!
عیب یابی آسان گوشی های اندرویدی
اگر با هر یک از مشکلات زیر مواجه هستید، ممکن است خوش شانس باشید که گوشی خود را در خانه تعمیر کنید. ببینید آیا میتوانید دستگاه اندرویدی خود را با یکی از راهحلهای زیر نجات دهید ، قبل از اینکه آن را به گوشه ای پرتاب کنید یا به مرکز تعمیرات موبایل بیاورید.
-
عمر کم باتری
هنگامی که باتری شما سریعتر از حد معمول تخلیه می شود، ممکن است چند تغییر در تنظیمات تلفن شما کمک کند. ابتدا به منوی تنظیمات خود بروید و حالت صرفه جویی در باتری دستگاه خود را فعال کنید تا به آرامی عملکرد را کاهش داده و استفاده از داده پس زمینه را برای حفظ شارژ خود محدود کنید. در مرحله بعد، به Battery Optimization بروید تا بررسی کنید که آیا می توانید برنامه هایی را در حالت Doze قرار دهید یا خیر. انجام این کار اعلانها و ویژگیهای خاصی را غیرفعال میکند تا وقتی صفحه اصلی خاموش است، تلفن شما غیرفعال بماند.
-
مشکلات اتصال
تنها راه اندازی مجدد تلفن همراه می تواند تنها کاری باشد که برای حل یک اتصال بد اینترنت یا داده لازم است. راه حل ساده دیگر این است که اگر راه اندازی مجدد کار نکرد، وای فای، داده تلفن همراه و حتی حالت هواپیما را دوباره روشن و خاموش کنید. آخرین مرحله برای امتحان این است که اتصال به شبکه Wi-Fi خود را غیرفعال کنید، چند لحظه صبر کنید و دوباره به آن وصل شوید.
-
گرم شدن بیش از حد
برخی از برنامه های مورد استفاده وحتی ویژگی هایی مانند استفاده از دوربین می توانند باعث داغ شدن بیش از حد اندروید شما شوند. اگر از برنامه ای استفاده میکنید که اغلب مشکل دارد ، سعی کنید آن را حذف و نصب کنید یا بررسی کنید که آیا باید به آخرین نسخه به روز شود. علاوه بر این، کاربران اندروید باید فعالیت گوشی خود را در زمانی که روی شارژر است به حداقل برسانند.
-
فروشگاه Google Play Keeps Crashing
هنگامی که فروشگاه Google Play شما مدام با مشکل مواجه می شود، حافظه پنهان خراب رایج ترین مساله است. اگرچه این ممکن است نگران کننده به نظر برسد، اما به طور کلی جای نگرانی نیست. به علاوه، عیب یابی این مشکل نسبتاً آسان است. ابتدا از منوی تنظیمات خود وارد گزینه All Apps شوید، فروشگاه Google Play و Clear Cache را انتخاب کنید. این باید به فروشگاه برنامه شما شروعی تازه بدهد و مشکلات باگ را از بین ببرد.
-
حافظه داخلی کم
اگر دائماً با اعلان «فضای ذخیرهسازی ناکافی موجود» میشوید، چند نکته برای امتحان داریم. ابتدا به Application Manager (از تنظیمات دستگاه خود) بروید و بررسی کنید که کدام برنامه ها فضای ذخیره سازی داخلی شما را اشغال کرده اند. اگر مواردی وجود دارد که به طور منظم از آنها استفاده نمی کنید، می توانید آنها را به طور کامل حذف کنید تا فضای ذخیره سازی بیشتری ذخیره شود، یا می توانید به سادگی حافظه پنهان را پاک کنید تا فضا آزاد شود. علاوه بر این، برخی از پلتفرمهای جمعآوری دادهها، مانند فیسبوک یا توییتر، میتوانند در یک مرورگر قابل دسترسی باشند، بنابراین باید آنچه را که میتوانید بارگذاری کنید نیز در نظر بگیرید.
-
نخواندن کارت SD
مانند سایر مشکلات رایج اندروید که در مورد آن صحبت کردیم، در صورت مشکل در خواندن کارت SD می توانید گوشی خود را راه اندازی مجدد کنید. در مرحله بعد، باید کارت خود را جدا کرده و دوباره نصب کنید. سپس، در حالی که از تلفن شما خارج شده است، می توانید آن را در یک کارت خوان قرار دهید و سپس آن را به رایانه خود متصل کنید تا برخی از خطاها را شناسایی و برطرف کنید. برای انجام این کار، روی Open My Computer کلیک کنید و درایو دیسک خود را پیدا کنید. Property > Tools > Error checking > Repair drive را انتخاب کنید.
یا اگر عناصر خاصی باعث خطای خواندن کارت می شوند، می توانید محتویات کارت SD خود را پاک کنید. برای انجام این کار، به تنظیمات Storage و USB در دستگاه Android خود بروید و گزینه فرمت کارت SD خود را پیدا کنید. به خاطر داشته باشید که قبل از شروع این فرآیند باید از تمام محتویات نسخه پشتیبان تهیه کنید تا از از دست دادن اطلاعات مهم جلوگیری کنید.
خوشبختانه، بسیاری از خطاهای سیستم عامل اندروید را می توان به راحتی در خانه حل کرد. اما، اگر این مسائل رایج در حال تبدیل شدن به یک مشکل بزرگتر هستند، زمان آن رسیده است که به یک متخصص مراجعه کنید.
منبع :cellphonerepair