طراحی وب سایت اکنون تبدیل به یک شغل پردرآمد شده است ولی علت چیست؟ و این شغل از کجا پدید آمد؟ اصولا یک طراح وب سایت با چه چیز سر و کار دارد ؟با افزایش استفاده از اینترنت مشغله فکری بسیاری از شرکت ها ایجاد وب سایتی برای کسب و کار خود شد.
اگر بخواهیم تعریفی مختصر از وبسایت داشته باشیم؛ وب سایت به مجموعهای از صفحات مرتب با هم است. این صفحات متشکل ازمتن، گرافیک، رنگ، لینک است که برای ایجاد ارتباط بهتر با کاربران به وجود آمده است. بهترین راه ارتباطی با مشتریان داشتن وبسایت است که بهترین روش برای کاهش هزینهها و اتلاف زمان میباشد.
طراحی وب سایت دنیایی از امکانات را در بستر تکنولوژی روز برنامه نویسی جمع می کند و میتواند دربرگیرنده محتواهای جذابی همچون انیمیشن، فایل صوتی، تصویر، متن و.. باشد. بازدید کننده در سریعترین زمان با نحوه کار، ارائه خدمت و محصولات ارائه شده آشنا میشود.
از مزایای طراحی وب سایت برای کسب و کار
دسترسی شبانه روزی
در تمام ساعات شبانه روز اطلاعاتی که معرف محصول و خدمات شما است در دسترس بازدیدکنندگان قرار میگیرد.
صرفه جویی در هزینهها
فراهم آوردن مکان فیزیکی که به طبع دردسرها و هزینههای گزافی در پی دارد. بدون پرداخت هزینه مالیات، برق، آب و.. میتوان مکانی مجازی ایجاد کرد.
بهبود شیوه پاسخگویی به مشتری بدون صرف زمان
بهترین مکان برای پاسخگویی متداول به مشتری بدون صرف زمان و خستگی ناشی از آن. در ارائه اطلاعات محصولات به مشتری در وبسایت میتواند به بهترین شیوه صورت گیرد.
بازاریابی قدرتمند و خستگی ناپذیر
با وجود وب سایتی که معرف کسب و کار شما است موتورهای جستجو به صورت 24 ساعته برای وبسایتتان تبلیغ میکنند. مبلغانی که در میان کاربران اعتبار ویژه دارند. هزینههایی که صرف تبلیغات سنتی میشود بسیار بالا است و بازخورد زیادی ندارد. این تبلیغات در عرصه بین المللی صورت میپذیرد و محدود به مرز و مکان نیست.
با داشتن وبسایتی چند زبانه به راحتی میتوانید مرزهای جغرافیایی را درنوردید. خب همین موضوع سبب میشود که شغل طراحی وب سایت یکی از مشاغل پرهیجان باشد. شما با دنیایی از تحرک و توسعه روبرو هستید.
سهولت در ارتباط با مشتری
ارائه نظرات در فضای مجازی برای همه اشخاص آسانتر از ارتباط مستقیم است بنابراین نحوه ارتباطات با مشتری بهبود پیدا میکند.
اطلاع رسانی سریع و جامع
با وجود وبسایت می توانید در کمترین زمان مشتریان خود را از تغییرات آگاه سازید. محصول و خدمت جدید را به آنها معرفی کنید.با وجود رویکرد فراوان مردم به فضای مجازی و خرید و فروش آنلاین فرصتهای شغلی بسیاری در این ضمینه فراهم آمده است.
بسیاری از افراد به دنبال یادگیری طراحی وب و برنامه نویسی وب سایت هستند. قدم گذاشتن در این مسیر به مهارتآموز کمک می کند که بتواند جذب شرکتهای فعال در حوزه وب شود. در غیر این صورت در بازار آزاد مشغول به کار شود.
فعالیت در این ضمینه به دو بخش برنامه نویسی وب و طراحی وب سایت تقسیم میشود. طراحی وب سایت در مورد بخش ظاهری وب سایت است که کاربر به طور مستقیم با آن در ارتباط است. به واسطه آن اطلاعات درخواست میکند.
برای یادگیری طراحی وب باید به یادگیری دورههای CSS, Java Script, HTML, jQuery پرداخت. بخش اول که سرویس گیرنده است و رابط بین کاربر و ارائه دهنده سرویس است. بخش دوم ارائه دهنده سرویس است که مستلزم فراگیری برنامه نویسی تحت وب است. برای ایجاد قسمت ارائه دهنده سرویس میتوان از زبانهای برنامه نویسی بسیاری همچون PHP, ASP.NET و Java Web Programming بهره برد.