چگونگی اخذ دیپلم در تبریز
دیپلم نام یکی از مدارک در نظام آموزشی است که پس از اتمام مقطع دبیرستان توسط دانشآموز گرفته میشود. گرفتن این مدرک نیازمند گذراندن یک دوره دوازده ساله است. البته اخذ دیپلم در تبریز و سایر شهرها در سالهای ۱۳۷۱ تا ۱۳۹۱ یازده ساله بود و دوره دوازده ساله برای افرادی بود که تمایل به ادامه تحصیل داشتند و این یک سال را به عنوان دوره پیش دانشگاهی می گذراندند. اما در سال ۱۳۹۲ نظام آموزشی باز تغییر کرد و گرفتن مدرک دیپلم دوازده ساله شد.
چگونگی انتخاب رشته برای دیپلم در تبریز
در دوران دبیرستان دانشآموزان مسیر تحصیلی خود را با انتخاب رشته مورد نظر تعیین کرده و بر این اساس به تحصیلات خود در رشته انتخابی ادامه خواهند داد. بر همین منوال دانشآموزان باید سعی کنند بر اساس مهارتهای خود انتخاب رشته را به بهترین نحو انجام دهند چرا که انتخاب صحیح، زمینه ساز تعیین دانش و توانایی دانشآموزان خواهد بود.
در این زمینه مشاوران تحصیلی بر اساس میزان توانایی، استعداد، بهره هوشی، نقاط ضعف و قوت در هر کدام از دروس دانشآموز را مورد بررسی قرار میدهند و رشته متناسب با مهارتهای دانش آموز را ارائه خواهند داد.
در این میان اگر دانشآموزان رشته متناسب با علاقه و تواناییهای خود را برگزینند بهراحتی میتوانند موفقیت خود را در آینده رقم بزنند. زیرا به هر میزان که این علاقهمندی در انتخاب رشته بیشتر باشد رسیدن به هدف را آسانتر مینماید. پس در این زمینه بهتر است ریسک نکرده و درست و بجا انتخاب رشته صورت گیرد.
آموزشگاه کافاز سعی کرده است که شما را با رشتههای تحصیلی جهت اخذ دیپلم در تبریز بیشتر آشنا کرده تا با انتخابی درست نتیجهای سر شار از موفقیت نصیبتان شود.
رشته های اخذ دیپلم در تبریز
شاخههایی که در دوارن دبیرستان میتوان انتخاب کرد شامل شاخه نظری، کاردانش، فنی و حرفهای است که هر کدام کاملاً متفاوت با هم هستند. شاخه نظری خود شامل رشتههای ریاضی، تجربی، انسانی و معارف اسلامی است. به عنوان مثال دانش آموز جهت اقدام به انتخاب رشته ریاضی فیزیک نه تنها باید علاقه مندی و توانایی لازم در خواندن دروس ریاضی و فیزیک را داشته باشد بلکه باید از مهارت لازم جهت تجسم، تجزیه و تحلیل اجسام فضایی و … برخوردار باشد.
رشتههای فنی حرفهای و کاردانش نیز شامل سه شاخه صنعت، خدمات و کشاورزی هستند و هر شاخه نیز دارای چندین رشته است. دانشآموزانی که توانایی خواندن و حافظه و حوصله کمتری در دروس نظری دارند میتوانند به رشتههای عملی و مهارتی این دو شاخه روی بیاورند. این دو رشته در کنار شباهتهایشان با هم تفاوتهایی نیز دارند.
از جمله میتوان به دشواری ورود به فنی حرفهای، مشکل بودن دروس و شرایط استخدام بهتر آن نسبت به کاردانش اشاره کرد. از طرفی رشتههای کار دانش متنوعترند و دروس عملی و کارگاهی آن بیشتر است.
دانش آموختگانی که قصد اخذ دیپلم در تبریز را دارند میتوانند جهت گرفتن راهنمایی و مشاوره هر چه بیشتر با آموزشگاه کافاز در ارتباط باشند. همچنین کلیه افراد اعم از دیپلم ردیها، واحد مانده، شاغلین و افرادی که موفق به گرفتن دیپلم نشدهاند میتوانند با مراجعه به آموزشگاه نامبرده بهترین پشتیبان را جهت اخذ دیپلم خود انتخاب نمایند.