با سابقه ترین و مجهزترین مرکز آموزش های فنی و حرفه ای در تبریز

لوگو وب سایت
بهترین کلاس آموزش آشپزی در تبریز

بهترین کلاس آشپزی در تبریز

فهرست مطالب

آشپزی یا به زبان گذشته خوالیگری به طور جامع به هنر ، مهارت و فناوری درست کردن غذا با گرما یا بدون گرما گفته می شود . غذا از نیاز های ضروری انسان ها برای زنده و سالم ماندن می باشد . هزاران سال پیش که آتش به وسیله ی انسان ها کشف شد ، آشپزی نیز به وجود آمد و جزوی از فرهنگ کشورها شد به گونه ای که امروزه هر کشوری غذاها و روش های آشپزی مخصوص به خود را دارند و این روش ها بسیار متنوع می باشند .

آماده سازی غذاها به وسیله ی حرارت دادن را پختن می نامند و ظروف و روش متفاوتی برای انجام این کار وجود دارد . به عنوان مثال زودپز وسیله ای می باشد که به دلیل بسته شدن درب ظرف و تحت فشار قرار گرفتن ، غذا به سرعت در داخل آن پخته می شود . در این روش از پخت علاوه بر سرعت پخت که زیاد می باشد ، ویتامین های غذا نیز در آن بهتر باقی می ماند .

کلاس آشپزی

آشپزی در گذشته در واقع هنر و مهارتی در بین زنان و دختران بود اما امروزه مثل گذشته نمی باشد و علاوه بر هنر داخل خانه روشی برای کسب در آمد نیز می باشد ، به طوری که برخی از آقایان نیز به آموزش و انجام این هنر پرداخته اند و در این زمینه نیز به موفقیت های بزرگی دست  یافته اند . افراد بسیاری هستند که به هنر آشپزی و کسب در آمد از آن علاقه دارند و به همین دلیل به کلاس های آشپزی می روند تا آشپزی رابه طور کامل یاد بگیرند .

آشپزی چیست ؟

به هنر فراهم کردن غذا به وسیله گرما و سرما آشپزی گفته می شود و از زمانی که آتش کشف شد ، هنر آشپزی نیز رواج یافت . هر کشوری غذاهای خود را  با توجه به مزاج و علاقه خود با روش های گوناگونی درست می کنند . یکی از موثرترین راه ها برای شناختن فرهنگ و آداب و رسوم یک کشور ، اطلاع از عادات غذایی مردمان آن و آشنایی با روش های پخت غذای آن کشور می باشد .

به طور کلی معنای آشپزی زمانی معلوم می شود که بتوان با هنر و مهارت زیاد مواد غذایی خام را به غذاهای خوشمزه و لذیذ تبدیل کرد . آشپز خوب به آشپزی گفته می شود که مهارت کافی برای تهیه ی انواع غذا ها را داشته باشد و درصورت تمایل به این وسیله کسب درآمد نماید .

آشپز

هر هنری مربوط به شغلی می باشد و هنر تهیه و آماده سازی غذا نیز شغل آشپزی نامیده می شود که نیاز به مهارت و دقت و همچنین خلاقیت بسیار زیاد دارد . در بسیاری از کشورهای خارجی از قبیل آلمان ، اتریش ، سوئیس ، کانادا افراد علاقه مند به شغل آشپزی بعد از گذراندن سه سال دوره های آشپزی باید در یک آزمونی شرکت نمایند و بعد از قبولی در آن مدرک یا عنوان آشپزی را دریافت می نمایند .

سرآشپز

آشپزی علاوه بر خانه ها در محیط هایی همچون رستوران ها و هتل ها و غذاخوری ها ، کشتی ها و … نیز انجام می شود و افرادی که در آشپزخانه ی این محیط ها به صورت حرفه ای آشپزی کند و سرپرستی آشپزهای دیگر را بر عهده داشته باشد سر آشپز نامیده می شود .

روش های آشپزی

برای آشپزی کردن روش های متنوع بسیار زیادی وجود دارد که در زیر به برخی از این روش ها اشاره می کنیم .

  • آشپزی با فر ، تنور یا ماکروفر

برخی از دسرها شیرینی جات و حتی غذا ها هستند که برای پختن نیاز به تنوی یا فر و ماکروفر دارند و در صورتی که روی گاز پخته شوند آن طور که باید خوب از آب در نمی آیند .

  • آشپزی با آب پز کردن غذا

برخی از غذا ها در آب پخته می شوند و به این روش آب پز کردن گفته می شود که در یان نوع از آشپزی ویتامین های مورد نیاز غذا از بین نمی رود .

  • آشپزی به روش سرخ کردن

در این روش پخت غذا مواد غذایی مورد نظر در روغن سرغ می شوند .

لیست دوره های آموزش آشپزی

آشپز درجه 1

به افرادی که در این دوره ها شرکت می کنند 50 مدل غذا از قبیل غذاهای سنتی ، غذاهای فانتزی ، غذاهای ملل ، سالاد ، پیش غذا ، اردورهای بین المللی ، سوپ ها و مرباها آموزش داده می شود .

آشپز درجه 2

به هنر آموزان این دوره از کلاس های آشپزی ، آموزش پختن غذاهایی از قبیل انواع پتاژ ، انواع سالاد ، اردور ، مربا ، پلو ، مرغ درسته بریان ، بلدرچین ، ژیگو ، رتی فیله ، استیک ، پاته ، کیش ، دسر ، کوفته ، سوفله و شامی ارائه می شود . افراد دور دیده آشپزی درجه 2 می توانند در شغل هایی از قبیل مدیر سلف ، پست های کار در آشپزخانه ، مدیر تدارکات و …. به کار مشغول شوند .

کباب زن و تخته کار

در این دوره از آشپزی 20 مدل از انواع کباب که شامل کباب های ایرانی ، کباب فرنگی ، برگ ، لقمه ، جوجه ، کباب لوله ای ، کباب محلی و ملل شامل کباب تند فیله ، کباب بختیاری ، جوجه اسپایسی ، اسکندر ، کباب حلزونی ، کباب بلغاری ، کباب ماهی با لیمو ، کباب ران مرغ چسبناک ، کباب قفقازی ، کباب با مریم گلی ، کباب گل رز آموزش داده می شود .

آشپز سنتی

آشپزی سنتی به روشی از آشپزی گفته می شود که در این دوره های آموزشی تمامی انواع غذاهای سنتی ایرانی آموزش داده می شود و پس از پایان دوره فرد دوره دیده می تواند در رستوران های سنتی مشغول به کار شود .

آشپزی عمومی

در آشپزی عمومی همانطور که  از نامش مشخص می باشد غذاهای رایج عمومی از قبیل خورش ها ، پلو ها ، آش ها ، دلمه ها ، کوکوها ، خوراک ها ، کوفته ها ، غذاهای بادمجانی ، آش ها ، حلیم ، املت ، سوپ ها ، انواع سالاد و سس ، شینسل ها ، پاستاها ، سوخاری ها ، ماهی و میگوها ، بیف و استک ها ، شنسیل ، پاستاها ، برانی و … آموزش داده می شود .

آشپزی تخصصی

دوره های آموزش آشپزی تخصصی در 11 جلسه ارائه می شود و غذاهایی از قبیل غذاهای فرنگی ، ایرانی و بومی ، انواع سالاد و سس ، فیله ها ، ، فرایدرایس ها ، پاستاها ، پیش غذاهای ماهی و میگو ، فاهیتا استیک ها ، پاستا ها ، استیک فوندوها ، کباب های بین المللی و … آموزش داده می شود  که پس از پایان دوره ها مدرک معتبر و بین المللی از فنی و حرفه ای اعطا می شود .

غذای ملل

 این دوره ها شامل 30 مدل از غذاهای  ملل می باشد  که در رستوران ها ها سرو می شوند و در تمام دنیا این غذا ها شناخته شده هستند . غذا ها شامل پاستا آربیتا ، چیکن آلفردو ، پاستا میگو ، مرغ گریل شده ، چیکن با سس پرتغال ، چیکن مدیترانه ای ، گراتینه بادمجان ، کراکت ، پتاژ ها ، استراگانف ، چکن استراگانف ، بیف استراگانف ، استیک ها می باشد همچنین سالاد ها ، میگوی گریل شده با سس لیمو و مارچوبه ، رول استیک ، اسپاگتی و چندین رسپی خاص و جدید آموزش داده می شود و در آخر  گواهینامه با کد بین المللی از فنی حرفه ای به این افراد ارائه  می شود .

جلسه اول : آموزش آشپزی عربی

جلسه دوم : آموزش آشپزی مدیترانه

جلسه سوم : آموزش آشپزی ترکیه

جلسه چارم : آموزش آشپزی ایتالیایی

جلسه پنجم : آموزش آشپزی آسیای میانه

جلسه ششم : آموزش آشپزی آسیای شرقی

جلسه هفتم : آموزش آشپزی روسی

جلسه هشتم : آشپزی آمریکایی

جلسه نهم : آشپزی آفریقایی

جلسه دهم : تاریخچه غذای ملل

آموزش فینگرفود

فینگر فودها به غذاهایی گفته می شود که قابلیت درست کردن آن ها در اندازه های کوچک وجود دارد و به همین دلیل نیز فینگر فود نامیده می شود . از هر غذایی می توان فینگرفود درست کرد و فقط کمی خلاقیت لازم است . فینگر فودها در مهمانی ها و مراسم پذیرایی سرو می شوند و علت نام گذاری آن کوچک بودن آن ها و قابلیت خورده شدن آن ها با دست می باشد . اندازه ی فینگر فود باید به گونه ای باشد که به یکباره خورده شود .

در دوره های آموزشی فینگر فود 100 مدل فینگر فود ، پارتی فود ، شورینی ، تلخینی در 6 جلسه 4 ساعته آموزش داده می شود و در آخر گواهی نامه بین المللی از فنی و حرفه ای ارائه می شود .

آشپز مخصوص روز

در این دوره ها برای آشپز روز ، منوی بین المللی غذاهایی همچون انواع بیف ها ،  استیک ها، شنیسل ها، برگرها ، غذاهای گوشتی ،  پرندگان ، غذاهای خمیری شامل گراتینه ، پنکیک سبزیجات ، کرپ ، کباب بره تند ،  مینی برگر ،  فریتاتا ، مینی پیتزای رولی ،  غذاهای پنیری ،رولت قارچ ، کباب چوبی با طعم بادام زمینی ، مرغ تنوری ، تای برانز یا میگوی تایلندی ،  بروسکتا ، پاتی مرغ و فلفل ، رول سوسیس و …. آموزش داده می شود .

همچنین در دوره آشپز مخصوص روز ، برای آشپز سنتی غذاهایی از قبیل انواع خورش ها ، دلمه ها، حلیم بادمجان  ، پلوها ، چلوها ، کوفته ها ، خوراک ها ، آبگوشت ها ، آش ها ، حلیم ، کوکوها ، غذاهای بادمجانی و … آموزش داده می شود .

سالاد ساز و اردور ساز

در این دوره های آموزشی به هنر آموزان عزیز تمامی انواع پیش غذاها و سالاد های فرانسوی ، سالاد های  ایتالیایی  ، سالاد سبزیجات ، سالادهای روسی ، کباب با سس عسل ، سالاد کرفس ،  سالاد جوجه ، چاشنی آواکادوو ، سالاد قارچ ، سالاد چنبر ، سالاد رایس ،  سالاد اینچیلادای مکزیکی ، سالاد میگو ، سالاد کاری هندی ، سالاد لبو ، سالاد لوبیا سبز ، سالاد رژیمی ، کباب گوشت و انبه ، سالاد نارنج با مرغابی ، بیسکویت میگوی پنیری ، سالاد زبان ، برش های پیتا با پنیر و سیر ، سالاد اسپانیولی سالاد انار  ، سالاد هلندی ، سالاد مرغ و ماست ، سالاد چاتنی بادام زمینی ، سالاد بادمجان پارمیجانا ، پفک های پنیری ، اردور پنجره ای ، مارچوبه پیچیده شده در ژامبون ، کوفته چیز اونین ، مارپیچ های پنیری ، بیسکویت ماشروم چیز ، پای پنیر و اسفناج ، رولت مرغ و گوشت ، زردآلو با پوشش پنیر ، اسپرینگ رول ، کوفته اسکاتلندی و … آموزش داده می شود .

  طباخ آبزیان آشپزی دریایی

این نوع از آشپزی روش های آموزش 30 مدل  از انواع غذاهای دریایی از قبیل ماهی سردآب ، انواع میگو ، لابستر ، خرچنگ ، صدف ، گرم آب را آموزش می دهد .

آشپزی با مایکروویو

در این دوره های آموزش آشپزی تمامی غذاهایی که در مایکروویو باید پخته شوند از قبیل انواع کیک ها، غذاهای ایرانی ، حلواها ، پلوها ، انواع کباب ها ، غذاهای ملل ، دم کردن چای و قهوه  ، فست فود ، تهیه پیاز داغ و سیر داغ ، سرخ کردن کشمش و زرشک ،غذاهای فانتزی ، کیک اتریشی ،  سوفله ، پنیردار، شیرینی مارمالادی ، پیراشکی گوشت ، شیرینی ها ،  پیتزا ، میتلف ، دسرها ، مرصع پلو ، قرمه سبزی ، قیمه ، خورش کرفس ، لازانیا ، پتاژ و سوپ ها ، گراتینه ، ته چین ، کیک پر ،کیک گردویی ، کیک نارگیلی ، شیرینی آلمانی ، شیرینی برنجی ، شیرینی گردویی  ، شیرینی نخودچیو … آموزش داده می شود .

برای آموزش آشپزی در تبریز علاوه بر این که نیاز هست تا آشپز یا شرآشپز علاقه ی کافی داشته باشد نیاز هست تا شرایط دیگری نیز داشته باشد .که در زیر به آن ها اشاره می کنیم .

  • آشپز باید سایر روش های آشپزی را بداند و بر کیفیت مواد نظارت داشته باشد و مواد اولیه مناسب و تر و تازه تهیه نماید .
  • آشپز باید توان پخت انواع غذاها را مطابق با استادارد ها داشته باشد .
  • آشپز باید قابلیت انجام تمامی کارهای آشپزی را به سرعت داشته باشد و آن ها را سازماندهی و مدیریت نماید .
  • آشپز باید دقت عمل و سرعت زیادی داشته باشد ..
  • آشپز باید خلاقیت داشته باشد و با ذوق و سلیقه بتواند غذا ها را سرو و تزئین نماید .
  • آشپز باید صبور باشد و تحمل فشار کاری زیاد را داشته باشد .
  • آشپز باید تمامی دستورالعمل های بهداشتی و ایمنی و سلامت را رعایت نماید .

با داشتن این شرایط متقاضیان می توانند این دوره ها را بگذرانند و در نتیجه آینده ی شغلی خود را تضمین نمایند .

بهترین کلاس های آموزش آشپزی در تبریز

کلاس های آموزش آشپزی در تبریز ، بسیار زیاد می باشد و افراد علاقه مند می توانند آموزش های لازم را با مراجعه به این کلاس ها کسب نمایند . در این بحث  خصوصیات  و مطالبی که در بهترین کلاس های آموزشی آموزش داده می شود ارائه شد تا متقاضیان بتوانند با آگاهی کامل به کلاس ها مراجعه کرده و آموزش ببینند .

مزیت هنر آشپزی

  • استحکام بخشیدن به خانواده ها

یکی از مهمترین مزیت هایی که آشپزی می تواند داشته باشد ایجاد محبت و آرامش در خانواده ها می باشد . اگر خانم های خانه دار ذوق و سلیقه و هنر آشپزی را داشته باشند و زمانی که همسرانشان خسته از سر کار بر می گردند با یک هنر زیبا و غذای لذیذ به استقبال همسرانشان بروند موجب می شود تا خستگی شوهرانشان از تن بیرون رود و احساس آرامش در خانه ها موج بزند و در این صورت مردان به جز مواقع ضروری سعی می کنند مابقی مواقع وقت خود را در کنار خانواده هایشان بگذرانند .

در این صورت است که زندگی پر از نشاط و شادابی می شود و خانواده ها مستحکم تر می شوند  . بنابرین باید گفت که آشپزی ، شغل و وظیفه و حرفه نمی باشد بلکه هنری لذیذ و خلاقانه می باشد که موجب استحکام خانه ها می شود .

  • اثر بهداشتی و اقتصادی

از دیگر مزیت های آشپزی در خانه ها سلامت اعضای خانواده و رفع کمبود انواع ویتامین ها می باشد .  غذاهایی که در رستوران ها یا مکان های عمومی پخته می شوند گاها از مواد با کیفیت و روش پخت سالم و بهداشتی در آن ها استفاده نمی شود و در نتیجه  موجب به خطر افتادن سلامتی می شود . خانم های با ذوق در خانه ها ، تمامی اصول بهداشتی را رعایت می کنند و از مواد اولیه تازه و با کیفیت در پخت غذا استفاده می کنند و در نتیجه اهالی خانه با اطمینان خاطر غذا میل می کنند . از طرفی این روش پخت غذا از نظر اقتصادی نیز به صرفه تر می باشد .

بازار کار و آینده ی شغلی آشپزی

آموزش هنر آشپزی این امکان را فراهم می کند تا بعد از پایان دوره ها بتوان در رستوران ها ، هتل ها ، غذا خوری ، فست فودی ها و .. مشغول به کار شد . همچنین با گذراندن این دوره ها و دریافت مدرک می توان در صورت تمایل برای خود شغل مستقل ایجاد کرده و رستوران ، غذاخوری ، کبابی و یا مرکز تهیه غذا و … راه اندازی کرد و به خاطر همین دلایل است که افراد زیادی از آموزش آشپزی استقبال می کنند .

Leave A Comment

5 × سه =

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Call Now Buttonمشاوره رایگان دوره ها